• 0342 317 29 29

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAVI BAŞVURUSU İLE İLGİLİ DUYURU

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Bütünleme Sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz 21 Ocak 2020 tarihinde (bir gün) 23:59’a kadar Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi üzerinden aşağıda belirtilen şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURU YAPMAYAN ÖĞRENCİLER BÜTÜNLEME SINAVINA ALINMAYACAKTIR.

Bütünleme sınavına girmek istediğiniz dersin seçimi için;

1. Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi üzerinden belirtilen tarihlerde Ders ve Dönem İşlemleri menüsünden Bütünleme Kayıt Seçilecektir.

2. Listelenen dersler arasından Bütünleme Sınavına girmek istediğiniz derslerin önündeki (+) işareti tıklanarak bütünleme sınavına kayıt yapılacaktır.

Önemli uyarılar

• Başvuru yapmış olduğunuz derslerin bütünleme sınavına girmekten vazgeçmeniz durumunda başvuru için belirtilen tarihte (21 Ocak 2020 saat 23:59’a kadar) seçtiğiniz dersin sol yanında bulunan kırmızı butona tıklayarak bütünlemeye girilecek dersi listeden çıkarabilirsiniz.

Not: Bütünleme Sınavı ile ilgili başvuru kılavuzuna Öğrenci E-Kayıt Sayfasında duyurular kısmından ulaşabilirsiniz.